NAUČTE SE SPRÁVĚ RELAXOVAT NA KURZU RELAXAČNÍCH TECHNIK

V dnešním náročném a uspěchaném světě je téměř nutností se naučit správně relaxovat.

Zveme vás proto na kurzu nácviku relaxačních technik, který bude zahájen 2. dubna 2020. Čeká vás celkem 10 setkání ve stabilní, uzavřené, komorní skupině složené z 5-9 osob. Setkání proběhnou každý čtvrtek od 14.00 do 15.30 hod. na Poliklinice Budějovická, Praha 4.

Komu je nácvik relaxace určen?
Ženám i mužům ve věku nad 18 let, kteří mají chuť na sobě pracovat, vyzkoušet si různé způsoby a možnosti relaxace, aby si mohli vybrat ten, který jim nejvíce vyhovuje a začlenit ho do svého každodenního života.

Kurz je pro vás obzvláště vhodný pokud:

  • pociťujete úzkost či vnitřní napětí, špatně se soustředíte
  • máte poruchy spánku - usínání
  • máte-li pocit, že vám život přerůstá přes hlavu
  • vlečete tíživé životní zkušenosti jako břemeno
  • jste ztratili životní elán a radost, cítíte se blokovaní, nebo vám vlastní pocity komplikují život
  • trápí vás psychosomatické obtíže apod.
  • (Nácvik relaxace lze absolvovat buď společně s psychoterapií, jako její doplněk či zcela samostatně.)

Na co se můžete těšit:
Na praktický nácvik různých způsobů relaxace (např. Jacobsonovy progresivní relaxace, autogenního tréninku, uvolnění díky dechovým, dynamickým, koncentračním a meditačním technikám apod.) pod vedením zkušeného klinického psychologa a psychoterapeuta.

Cena:
Neplatíte nic budete-li k nácviku relaxace indikovánilibovolným lékařem nebo klinickým psychologem (indikace je možná i přímo na našem odd. během vstupního pohovoru). Vaši účast pak uhradí vaše zdravotní pojišťovna. Nebo si kurz můžete hradit sami (v tom případě platíte 350,- Kč za hodinu).

Jak se objednat:
Jestliže vám byl kurz doporučen vaším lékařem nebo terapeutem, nebo máte sami chuť tyto postupy vyzkoušet, objednejte se, prosím, neprodleně ke vstupnímu pohovoru na recepci klinické psychologie na Poliklinice Budějovická – tel.: 237 777 100, nebo přímo u Mgr. Jany Růžičkové – tel.: 237 777 105, nebo přes e-mail: jana.ruzickova@mediconas.cz.

Kurz není vhodný pro vážně duševně nemocné pacienty (psychóza, těžké poruchy osobnosti, závislost na návykových látkách apod.)

Kde nás najdete:
Oddělení klinické psychologie
Poliklinika Budějovická
Antala Staška 1670/80
Praha 4
fialová budova, 4. NP
vchod č. 8 (od parkoviště, za pravým rohem lékárny)