Fotbalové týmy AC Sparta Praha a SK Slavia Praha přispívají k boji s pandemií onemocnění Covid-19

Celý sportovní svět nedočkavě vyhlíží den, kdy se sportovci postaví znovu na svých sportovištích před ochozy plné diváků. Současná pandemie jim ale tento návrat velmi komplikuje, případně úplně znemožňuje. V dnešních dnech je jediným východiskem očkování. Proto se fotbalové týmy AC Sparta Praha a SK Slavia Praha díky velmi úzké spolupráci s Magistrátem hlavního města Prahy rozhodly podpořit očkování proti COVID-19.

Jak bude očkování probíhat? Na stadionech obou výše zmíněných týmů budou otevřená očkovací místa pro fanoušky a další zájemce o očkování. Obě očkovací centra se otevírají shodně v pondělí 10. 1. 2022 a budou fungovat do začátku února 2022. Očkovat se bude očkovací látkou Comirnaty (Pfizer-BionTech).

Zájemci o očkování se musí na očkování předem registrovat přes registrace.mzcr.cz a podle své preference vybrat buď očkovací místo AC Sparta Praha – Clinicum a.s. nebo SK Slavia Praha – Clinicum a.s..

Očkování na fotbalových stadionech je tu hlavně na podporu aplikace třetí dávky neboli boosteru, ale také zájemci o 1. nebo 2. dávku mohou přijít a podpořit možnost návratu na fotbalové stadiony.

Obě očkovací místa plně zajišťuje a provozuje společnost Clinicum a.s., provozovatel jednoho z největších očkovacích míst v ČR – Metropolitní očkovací centrum.

Více informací na www.ockovani.mediconas.cz